Hiphoi
Ik ben Debbie Groenen, grafisch ontwerpster van beroep en mama van Julia ('11) en Luuk ('14).

Steeds vaker kreeg ik de vraag om een kaartje te ontwerpen. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren de nodige kaarten ontworpen. Doordat ik enkele jaren werkzaam was bij een drukkerij, zat ik dicht op het vuur en leerde ik daar de fijne kneepjes van het vak. Zo ontstond het idee van een webshop met een eigen kaartcollectie.

Laat je vooral inspireren door de kaartcollectie van Hiphoi! De kaarten zijn allemaal aan te passen naar wens, door te kiezen uit vrolijke prints, kleuren en lettertypes. Nog unieker voor de dag komen?  Kies dan voor een kaart op maat. Een kaartje wat op jullie lijf geschreven is blijft natuurlijk extra speciaal. Uiteraard voorzie ik jullie graag van advies en is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een kant en klaar ontwerp uit de collectie!


Waarom Hiphoi?
Geboortekaartjes zijn er in overvloed. Standaard kaarten bij de plaatselijke drukkerij en vele aanbieders via internet. Hiphoi is uniek in haar soort, doordat jullie wensen worden verwerkt in een persoonlijk ontwerp. Geen doorsnee kaartje, geklungel met ontwerpmodules of geregel met drukkers. Hiphoi vertaalt jullie ideeën met veel enthousiasme tot een uniek, kant en klaar exemplaar. Speciaal voor jullie kleintje!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Hiphoi geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie