Werkwijze


1. BESTELLEN
Onthoud het nummer van het kaartje naar keuze. Dit kaartje kan worden aangepast d.m.v. vrolijke printjeskleuren en lettertypes. Deze opties zijn tijdens je bestelling zichtbaar in de rechter kolom van de webshop. Bestellen kan d.m.v. het bestelformulier. Beantwoord de vragen en vermeld eventuele tekstgegevens bij "eventuele opmerkingen" in het winkelmandje.

Ben je in verwachting van een tweeling? Hiphoi past graag het kaartje voor je aan. Weten jullie het geslacht nog niet? Dan is het mogelijk om een tweede versie van het kaartje te ontvangen. In beide gevallen is dat geheel kosteloos. Mail gerust naar info@hiphoi.nl voor de mogelijkheden!


2. BETALING
Je ontvangt vervolgens de te betalen factuur per mail.


3. DIGITALE PROEF
Na ontvangst van betaling ontvang je binnen 3 werkdagen een PDF van het door jou samengestelde geboortekaartje per mail. Eventuele correcties in ontwerp en/of tekst mag je retour sturen. Deze zullen spoedig voor je worden aangepast. Aan het wijzigen van een digitale proef zitten geen extra kosten verbonden, mits het binnen de perken blijft.


4. ENVELOPPEN, SLUITZEGELS EN PROEFDRUK
Is je kaartje helemaal naar wens? Geef het vooral even door aan Hiphoi, want je ontvangt vervolgens een papieren exemplaar per post. Zo kun je nog beter beoordelen of je helemaal tevreden bent. Heb je ook enveloppen en/of sluitzegels besteld? Ook deze worden bij je thuisbezorgd door PostNL.


5. GEBOREN
Stuur de geboortegegevens (naam, geboortedatum, tijd, gewicht) en de eventueel een foto o.v.v. het factuurnummer naar info@hiphoi.nl. Jullie ontvangen dezelfde dag nog een aangepaste digitale proef. Controleer deze goed! Graag ontvangt Hiphoi een akkoord per mail retour. Na akkoord wordt het kaartje verzonden naar de drukker.


6. LEVERING
Binnen 2 werkdagen worden de geboortekaartjes bij je thuisbezorgd door PostNL. Houd er rekening mee dat Hiphoi en de drukkerij tijdens de weekenden en feestdagen gesloten zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Hiphoi geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie