Algemene voorwaarden
Wanneer u een bestelling plaatst bij Hiphoi, geeft u aan dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Hiphoi behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.


Prijzen en betalingen
Alle prijzen in de webshop zijn vermeld in euro`s en zijn inclusief 21% BTW en verzendkosten binnen Nederland. Betaling van uw bestelling geschiedt vooraf van levering door middel van overschrijving van het totaalbedrag op rekeningnummer 1379.76.968 t.n.v. D.C.M. Groenen onder vermelding van uw factuurnummer. 

De prijzen van alle producten van Hiphoi zijn inclusief digitale proeven (PDF). De prijzen gelden zoals deze vermeld staan op www.hiphoi.nl


Levering
Hiphoi verzendt haar bestellingen via PostNL. Bij leveringen naar het buitenland worden de verzendkosten naar het betreffende land in rekening gebracht. Hiphoi streeft ernaar de levertijd zoals vermeld bij het product na te komen. Bij het niet op tijd bezorgen door Post NL kan Hiphoi niet aansprakelijk worden gesteld.


Annuleren
De klant heeft het recht zijn of haar bestelling te annuleren. Annuleert de klant zijn bestelling van een gepersonaliseerd product na ontvangst van digitale proeven, dan worden de gemaakte kosten in rekening gebracht. Dit bedrag is vastgesteld op een minimum van 30 euro.


Ruilen & retourneren
Alle gepersonaliseerde producten van Hiphoi kunnen niet worden geruild of geretourneerd.


Klachten en aansprakelijkheid
Mocht u klachten hebben over de kwaliteit van uw artikel, dan zoekt Hiphoi naar een juiste oplossing. Door individuele instellingen van beeldschermen, kunnen kleurafwijkingen niet uitgesloten worden. Hiervoor kan Hiphoi niet aansprakelijk worden gesteld. Hiphoi is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is bij de klant.

Hiphoi kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tekstfouten en/of fouten in het ontwerp, indien deze door de klant zelf incorrect zijn aangeleverd en/of zijn goedgekeurd in de laatste digitale proef. Mocht de fout echter niet zichtbaar zijn in de laatste digitale proef, dan zorgt Hiphoi zelf voor een kosteloze nieuwe levering.


Privacy
Hiphoi verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.


Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is Hiphoi genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Hiphoi geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie