Bedrijven
Naast kaartontwerp, verzorgt Hiphoi ook professionele vormgeving voor bedrijven. Van visitekaartjes tot complete huisstijlen, geheel op maat voor u ontworpen. Desgewenst wordt het drukwerk kant en klaar bij u aangeleverd, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag een prijsindicatie? Stuur een mail naar info@hiphoi.nl.

 

Deze bedrijven gingen u voor:
 

  Martine Vinkestijn  |  Vinkestijn Bewindvoering:  
 
"De samenwerking met Debbie verliep optimaal. Ze had binnen korte tijd mijn logo op orde, en ik kreeg ook meer dan voldoende keuze. Ze had gelijk te pakken waar mijn bedrijf voor staat in het logo. Daarnaast heb ik Debbie gevraagd om mijn visitekaartjes te ontwerpen en mijn briefpapier. Ook dit was tot volle tevredenheid. 

De communicatie verloopt lekker vlotjes, als je wat vraagt heb je binnen een paar uur antwoord. Ook heb ik mijn logo digitaal aangeleverd gekregen, wat erg fijn was zodat ik het ook in mijn mail kon gebruiken. 
De kwaliteit van het papier, de enveloppen en het visitekaartje zijn super. Opdrachtgevers en cliënten geven mij regelmatig complimenten dat het visitekaartje niet kreukt en vooral dat het opvalt (en dat was ook de bedoeling). 

Ik raad Debbie bij iedereen aan, ze is professioneel, vriendelijk en bijzonder getalenteerd in haar werk. Een echte vakvrouw!"

www.vinkestijnbewindvoering.nl
 

 

 
  Esther Befort  |  Sterstijl fotografie: 
 
"Een beeld voor mijn nieuwe huisstijl had ik al, alleen zat hij nog in mijn hoofd en moest hij op papier komen. Debbie heeft dit beeld precies zo op papier gekregen zoals ik in mijn hoofd had. En een super mooi geheel gemaakt waar ik zelf weer alle kanten (lees kleuren) mee uit kant. Debbie heel erg bedankt!"

www.sterstijl.nl

 

  Anita  |  Wijs-neus Kindercoaching:
 
"Voor mijn nieuw opgezette kindercoachpraktijk heeft Debbie een logo ontworpen. Het is een geweldig logo geworden. Het past perfect bij wat ik voor ogen had, Debbie heeft mijn wensen helemaal in het logo verwerkt. Daarnaast is ze een echte professional, werkt snel en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik zou dan ook Hiphoi aan iedereen willen aanbevelen!"

www.wijs-neus.nl
 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2017 Hiphoi geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie